Welkom

Actueel

Showroom

Aanbiedingen

Over ons

Contact


Welkom

Hartelijk welkom op de website van INKARI keukens.

Keukens zijn wonderbaarlijke producten. Opgebouwd uit vele elementen vormt het geheel een onderdeel van uw interieur. Niet alleen kleuren van frontuitvoeringen bepalen de sfeer, maar ook de materialen, kleurencombinaties en het lichtinval zijn van invloed op de bewoonbaarheid van uw keuken.

In vroegere tijden was de keuken enkel een werkruimte verstopt achter een deur. Tegenwoordig is de keuken om in te leven en maakt het een belangrijk onderdeel uit van uw interieur. Het is een ruimte om in te wonen en van te genieten!

Omdat elk mens uniek is en geen woning gelijk, is een keuken een bijzondere ruimte. Uw wensen en uw beschikbare ruimte vormen uiteindelijk úw keuken en van niemand anders! Daarom is het verstandig goed de tijd te nemen alvorens tot aankoop van een keuken over te gaan. Elke situatie vraagt namelijk om een eigen aanpak. Soms zit dat in budget, maar soms ook in persoonlijke behoeften. Of het nu om luxe gaat of om een aangepaste keuken voor iemand in een rolstoel, de mogelijkheden zijn vaak groter dan u denkt!

Als CBW-erkende woonwinkel en Leicht keukenmaster doen wij graag alles om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U bent dan ook van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen in onze showroom en de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie na te gaan. Laat u verrassen!

 
       © 2013 by INKARI keukens