Welkom

Actueel

Showroom

Aanbiedingen

Over ons

Contact


Over ons

Al meer dan 23 jaar werken wij graag met goede producten, omdat dit zowel in uw als ons voordeel is. U krijgt een waardig product waar u zonder problemen van kunt genieten en wij hebben het genot van tevreden klanten. Het selecteren van goede producten begint bij ons al bij de koffie. Wij serveren u namelijk illy koffie, de absolute topper onder de koffie.

Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan en daarbij bieden wij u graag een diversiteit van producten aan, zoals glazen werkbladen in verschillende kleuren, flametronic koken, greeploze keukens, koffiemachines en wijnkoelkasten zitten onder andere in ons assortiment.

Uiteraard komen er meer dingen kijken bij de aanschaf van een keuken. Wat betreft plaatsen en installeren zijn wij u graag van dienst. Zelfs een complete keukenverbouwing doen wij als erkend aannemer graag voor u. Tegels of vloeren leveren wij uiteraard ook. U heeft simpelweg
één aanspreekpunt voor al uw vragen.

Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor zeer scherpe prijzen. Laat u verrassen! Bij het ontwerp van uw keuken gaan wij uit van uw wensen en realiseren uw persoonlijke keuken. Met een moderne 3D computertekening krijgt u een helder beeld van het resultaat.

 
       © 2013 by INKARI keukens